Home

In Memoriam Kolonel bd Vader

AddThis Social Bookmark Button

imKolVader

Op 16 oktober  2016 is op 93 jarige leeftijd overleden Kolonel der Limburgse Jagers bd Vader. Kolonel Vader was PBC 42 BLJ 1966-1967 onder Lkol Clumpkens. Later was Kolonel Vader PMC Zuid Holland.

 

Kolonel Vader was Officier in de orde van Oranje-Nassau met de zwaarden. Op verzoek van de overledene heeft de crematie-plechtigheid in familiekring plaatsgevonden.

 

Namens het Regiment Limburgse Jagers wensen wij familie en vrienden veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

 

Phaff dag 2016

AddThis Social Bookmark Button

Phaffdag2016

Oirschot, Oktober 2016

 

Onderwerp: Uitnodiging 9e Phaff-dag 2016

 

Geachte  genodigde,

 

Elk jaar organiseert de Stichting Regiment Limburgse Jagers, in samenwerking met de Commandant van het Regiment Limburgse Jagers, de Phaff-dag. Een hommage aan de oprichter van ons Stamregiment, de kolonel Phaff, die zijn regiment op 23

Lees meer...

 

Bataljonsstaf 42 BLJ wordt ‘Bokkenrijders’

AddThis Social Bookmark Button

bokkenrijders

Zoals iedere compagnie van 42 BLJ zijn eigen naam en logo heeft, heeft de bataljonsstaf sinds september 2016 ook weer een eigen naam en logo, namelijk ‘de Bokkenrijders’. Door in het verleden van het bataljon te graven werden de oude

Lees meer...

 

Tentoonstelling ‘100 jaar Tapijn. Van kazerne naar studiehuis’

AddThis Social Bookmark Button

tapijnkazerne

Een bijzondere tentoonstelling vindt plaats in gebouw M van de voormalige Tapijnkazerne in Maastricht naar aanleiding van het honderdjarig bestaan van de Tapijnkazerne. De tentoonstelling duurt van zondag 6 november tot en met zondag 4 december 2016.

Lees meer...

 

Beediging Limburgse Jagers

AddThis Social Bookmark Button
rlj08-boven
Op dinsdag 15 november zal in Kerkrade een beediging plaatsvinden van nieuwe Limburgse Jagers die de eed of belofte afleggen op het vaandel van het Regiment Limburgse Jagers. Tijdens deze dag zal er ook een static show zijn met voertuigen en wapensystemen. U bent van harte welkom om de static show en beediging te bezoeken.