Home

Terug bij het Regiment

AddThis Social Bookmark Button

Ook de zeer vroege Limburgse Jagers vinden hun Regiment terug zoals u kunt lezen in de mail wisseling hieronder. Komt dit u bekend voor, heeft u foto's en of namen van de vroegere Regiments periode en bataljons, dan kunt u die altijd sturen naar info@limburgsejagers.nl.

 

kapitein kaya

Ik ben van de lichting 1957 en afgezwaaid als Elnt. Vroeger kon ik zien wat mijn conduitestaat was maar dat is niet meer mogelijk.
Ik ben benieuwd of er nog mannen van mijn lichting leven en of mijn toenmalige bataljons officieren nog te vinden zijn zoals mijn baas in Oirschot, kapitein Kaya.
Mijn geb. datum is 21-09-1934.

 

Met vriendelijke groet, Louis Lucker

 

13ebrigade officieren

Beste Regimentsgenoot,

Welkom terug op het net en bij het regiment, U van het oude 16e bataljon. Mooi dat U  ons hebt gevonden. U begrijpt dat gezien de tijd die is verstreken velen van Uw tijd niet meer onder ons zijn zoals Uw CC kapitein Kaya. Foto bijgesloten. Kapitein Knol is als Brigade generaal de dienst uit gegaan en moet nog leven. Oud Jagers zullen nog wel aanwezig zijn al wordt die groep ook steeds kleiner. Wij hebben de intentie om op 1 juli 2016 in Oirschot een monument te onthullen en hopelijk ook ons nieuwe Museum te openen dat helaas uit Weert weg moest.  Als U zich aanmeldt op de website www.limburgsejagers.nl en eventueel ook donateur wilt worden van de Stichting RLJ kunnen we U op de hoogte houden en ook een oproep uitgaan naar lichtinggenoten etc. Ook heb ik een foto van alle officieren van 13 Brig bijgevoegd waar U mogelijk opstaat.

In Welke compagnie zat U, wie waren Uw medecollega's in die cie en welke namen heeft u nog meer van oud collega's, maar vooral ook foto's

Hopende U  hiermee op pad van terugkeer naar het Regiment te hebben geholpen.

 

Met jagers groet, Nico Vroom vz Stichting RLJ.