Home

Dodenherdenking Odiliapeel

AddThis Social Bookmark Button

4en5mei

Geachte dames en heren,

Hierbij willen wij uw van harte uitnodigen om aanwezig te zijn op de Dodenherdenking 2016 in Odiliapeel en wel op 4 mei a.s. om  bij de kiosk op het Terraveenplein.

 

In het verleden heeft dodenherdenking in Odiliapeel altijd in het teken gestaan in het herdenken van de gesneuvelden van het 2e  bataljon, 2e Regiment Infanterie (II-2 RI). Nu de “oud-strijders” hiermee zijn geëindigd wordt vanaf 4 mei 2009 ieder jaar een dodenherdenking gehouden door een werkgroep van het Oranje Comité Odiliapeel. De dodenherdenking zal aansluiten bij de Nationale Dodenherdenking.

 

We zullen om 18.45 uur vanaf het Terraveenplein in optocht onder begeleiding van de muziekvereniging naar het monument gaan.
Tot even voor 20.00 uur vinden er een aantal toespraken, voordrachten en muzikale intermezzo’s plaats. Tegen 20.00 uur vinden de kransleggingen plaats en zal de Last Post wordt geblazen. 

 

Dodenherdenking 2016 heeft als thema” Geef vrijheid door ”. Wij zouden het op prijs stellen, als u aanwezig zult zijn op de dodenherdenking. De aanwezige jongeren mogen na afloop rode, witte en blauwe ballonnen oplaten met het themakaartje ” Geef vrijheid door” en hun eigen naam. Voor degene die de boodschap het verste weet over te brengen hebben we een leuke attentie.

 

Wij hopen dat u aanwezig zult zijn bij de Dodenherdenking in Odiliapeel.

 

Werkgroep Dodenherdenking.

 

Oranje Comité Odiliapeel
Secretariaat: Spechtenlaan 8
5409 TG Odiliapeel