Home

Grebbebergmasters 2014

AddThis Social Bookmark Button

grebbebergmasters-1

De tweede Grebbeberg Masters editie van het Commando Landstrijdkrachten gaat op 13 juni van start. Dit fiets- en loopevenement met en voor gewond geraakte collega’s, wordt in en rond Rhenen gehouden. De Grebbeberg Masters staat open voor alle defensiemedewerkers.

 

Deelnemers kunnen kiezen uit een fietsrondrit van 40 kilometer of een loopronde van 3 kilometer. Voor de lopers is sprake van een estafette in teamverband (6 personen), waarbij per team steeds 1 loper op het parcours is. De lopers kunnen meerdere rondes afleggen. Daarnaast is er voor mountainbike liefhebbers ook een 16 kilometer lange ATB-route uitgestippeld.

 

grebbebergmasters

Aan de Grebbeberg Masters is een goed doel verbonden dat jaarlijks ten goede komt aan de zorg voor onze gewonde collega’s. Er is geen verplichte financiële bijdrage. Het is aan de deelnemende teams om op de dag zelf donaties ten gunste van de goede doelen mee te nemen. De opbrengst komt ten goede aan de zorg voor onze gewonde collega’s. Dit jaar staat de Grebbeberg Masters in het teken van de Stichting Hulphond en het Jeugdsportfonds.

 

Inschrijven voor de Grebbeberg Masters doe je via intranet op je werkplek door naar http://sportevenementen.mindef.nl te gaan. De inschrijftermijn eindigt op 30 mei.

 

Blijf op de hoogte van de laatste informatie en andere nieuwswaardigheden rondom de Grebbeberg Masters door deze speciale Facebookpagina te volgen: https://www.facebook.com/grebbebergmasters2014