Home Regiment Regiment Steun actie Alpe d’Huzes van onze oud Regimentscommandant, Kolonel Rob Querido

Steun actie Alpe d’Huzes van onze oud Regimentscommandant, Kolonel Rob Querido

AddThis Social Bookmark Button

Zoals velen weten, maar ook niet weten is onze oud Regimentscommandant Kolonel Rob Querido in 2010 getroffen door de verwoestende ziekte van Kahler, een agressieve vorm van bloed- en botkanker. Door verscheidene chemokuren en stamceltransplantatie en zijn vechtlust is hij deze ernstige ziekte te boven gekomen. Het bijgevoegde artikel uit het blad Landmacht (zie onder) geeft U meer achtergrond van zijn strijd en uiteindelijke overwinning. 

Hij gaat nu in het kader van de actie Alpe d’Huzes geld inzamelen om lotgenoten dezelfde mogelijkheid en kans te bieden deze ziekte en andere vorm van kanker te overwinnen. Daartoe zal hij trachten de zo bekende Alpe d’Huez tweemaal te beklimmen. U als regimentsgenoot kunt hem daarbij ondersteunen met een donatie. Zie daarvoor de link bij het bericht op de website. Elk bedrag is welkom, van 1 Euro tot vele meer. Toon Uw betrokkenheid met deze collega die na de “Slag van Chora” te hebben gewonnen een persoonlijke strijd aan moest gaan en ook die overwon.

Volg deze link om te doneren.

 

(De site van Alpe d´Huzes is momenteel moeilijk bereikbaar vanwege de enorme belangstelling, het kan dus even duren voor de link op uw scherm komt)

 

 

RQ2