Home Regiment ROLJ Koninklijke onderscheiding voor Raymond Jennen

Koninklijke onderscheiding voor Raymond Jennen

AddThis Social Bookmark Button

raymond-2

Burgemeester Sjraar Cox reikte op zondag 28 juni een Koninklijke onderscheiding uit aan Raymond Jennen uit Grevenbicht. De heer Jennen ontvangt zijn onderscheiding vanwege zijn buitengewone inzet voor onder meer Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven.

 

 

De heer Jennen is 20 jaar bestuurslid, waarvan 18 jaar secretaris. Hij is verantwoordelijk voor de PR en de website en maakt deel uit van de Commissie Opleiding en Muzikale zaken. Hij heeft zitting gehad in de commissie die de viering van 100 jaar en 110 jaar Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven heeft georganiseerd en was voorzitter van de Commissie Jubileumfeest Drumband St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven bij gelegenheid van het 50-jarig bestaan.

 

 

raymond-1

Hij is sinds enkele jaren bestuurslid bij Big Band Beeg , bestuurslid en commissaris Muziek van de Stichting Regiment Limburgse Jagers en verricht vrijwilligerswerk t.b.v. het Gemengd Kerkelijk Zangkoor St. Caecilia, waar hij  lid van is. Raymond jennen is in 1990 mede betrokken geweest bij de oprichting van ons Reunieorkest Limburgse  Jagers. Hij heeft het jubileumboek over het tamboer en fanfare orkest samengesteld en is in het bestuur van de stichting RLJ commissaris muziek.