Home SRLJ De Limburgse Jager De nieuwste uitgave van ons magazine De Limburgse Jager

De nieuwste uitgave van ons magazine De Limburgse Jager

AddThis Social Bookmark Button

LimburgseJager2017-nr2

Hierbij treft U de nieuwste uitgave van ons magazine de Limburgse Jager met uiteraard informatie over het wel en wee van de vier compagnieën van 42 BLJ met o.a. het verblijf in Litouwen, de Regimentsdag met het nieuwe vaandel, erepenning van onze Provincie, de heropening van de Historische verzameling.

Maar ook info over de VVRLJ, hoe een Limburgse jager diende bij 101 MIDCie en wat onze bergers van weleer met de AMX-PRB en YPR-806 allemaal versleepten.

 


LimburgseJager2017-nr2-1

Om het magazine te kunnen blijven presenteren hebben we dringend nieuwe donateurs en leden VVRLJ nodig.
De Stichting en VVRLJ geeft niet alleen dit magazine uit maar zorgt ook via de website en facebook dat U op de hoogte bent van de activiteiten van 42 BLJ en de reünies van de diverse voormalige eenheden en uitzendverbanden. En last but not least het behoudt van ons erfgoed in de Historische Verzameling.

 

 


Wij doen derhalve een beroep op U om de Stichting voor het jaar 2018 te ondersteunen door een donatie met richtbedrag van € 12,50 op reknr NL 53 RABO 0142 3596 96 tnv Stichting RLJ te Horst. Danwel lid te worden van de VVRLJ , zie website onder VVRLJ.


Veel leesplezier en dank voor Uw eventuele ondersteuning.


Nico Vroom , voorzitter Stichting RLJ

 

Klik hier om de Limburgse Jager te openen (pdf)