Home SRLJ De Limburgse Jager Limburgse Jager 2018 nr 2

Limburgse Jager 2018 nr 2

AddThis Social Bookmark Button

LimburgseJager2018-nr2

Beste Regimentsgenoten,

Ook dit jaar zijn weer twee magazines Limburgse Jager, waar de laatste hierbij als pdf bijgesloten, verschenen met een inhoud die zowel de actualiteit van de actief dienende jagers betreft als ook die van het verleden. Daarmee leggen we naast U te informeren ook de geschiedenis van het regiment dus van U allen vast voor de toekomst. Dat doen we ook in de Historische Collectie, zoals het nu weer wordt genoemd in onze landmacht. En natuurlijk communiceren we met de website, die hopelijk komend jaar een nieuw “gezicht” krijgt. Via onze facebook kanalen wordt veel gecommuniceerd ook tussen regimentsgenoten van toen en nu.


We kunnen als Stichting en ook als Veteranen Vereniging dat niet zonder Uw steun. Ofwel door een donatie, danwel Lidmaatschap van de VVRLJ.

Uiteraard danken we de donateurs, die onze Stichting ook dit jaar weer hebben gesteund. Ik hoop dat U dat ook volgend jaar doet. En ook de leden van de VVRLJ, die zich hebben laten zien in Den Haag. Alleen dan kunnen we dit magazine, de nieuwe website, bijeenkomsten ed bekostigen. 

Derhalve een oproep aan allen die dit lezen.
Graag Uw donatie (richtbedrag €12,50) op NL53 RABO 01423.59.696 tnv Stichting RLJ donatie 2018. 

Wij zien U graag op 21 maart 2019 in Oirschot voor de uitgestelde Phaffdag. 

Wij wensen U genoeglijke Kerstdagen met gezin, familie en vrienden en uiteraard een gezond en succesvol 2019. 

Voorzitters Stichting en VVRLJ

 

Nico Vroom en Huub Klein Schaarsberg

 

Limburgse Jager 2018 nr 2