Home SRLJ De Limburgse Jager De Limburgse Jager - december 2011

De Limburgse Jager - december 2011

AddThis Social Bookmark Button

limburgsejager-2011-2

Beste Regimentsgenoten,

Zoals U al mogelijk heeft gelezen in de laatste RINO draait de Defensieleiding de kraan qua geld dicht voor de uitgave van info bladen met uitzondering vor het blad “LANDMACHT”. Waarom hebben ze ooit de naam “Legerkoerier “ laten verdwijnen?

Maar goed, ook ons blad heeft van deze actie last. Namelijk wij bekostigen ons blad de Limburgse Jager zelf door advertenties, maar juist ook door de vele donaties van Limburgsejager Regimentsgenoten.

Echter de verzending kon to nu toe geschieden via de militaire post. Dat kan vanaf 1 januari niet meer en zal dat een extra kosten post worden. Wij zijn van mening dat we toch elk jaar twee maal de Limburgse Jager moeten bljiven verspreiden.

 

Wij roepen dan ook een ieder op Uw Stichting daarin te ondersteunen met een donatie, waarvan wij het richtbedrag iets verhoogd hebben tot € 12,50. U bent dan donateur. Met Uw donatie wordt niet alleen het blad, dwz opmaak, drukkosten en nu ook verzendkosten bekostigd, maar ook deze website, onze Historische verzameling in Weert, de herdenkingen van onze gesneuvelden, de organisatie van reunies, de Phaffdag waar alle donateurs voor worden uitgenodigd. U kunt Uw donatie overmaken op banknr . 1423.59.696 tnv Stichting Regiment Limburgse Jagers te Melick

 

Bij deze tonen we U de digitale versie van ons blad die weliswaar niet gedrukt en per post hoeft worden verzonden, doch wel worden opgemaakt, wat uiteraard ook kosten met zich brengt.

 

Ik wens U veel leesplezier, fijne Kerstdagen en een zeer voorspoedig en gezond 2012 waar wij hopen U op enig moment te treffen tijdens reunië of Landmachtdagen in Oirschot op 12 en 13 mei 2012

 

 

Namens het bestuur van de Stichting Regiment Limburgse Jagers

 

N.C.S. Vroom, voorzitter

 

Klik hier om de Limburgse Jager te openen.