Home SRLJ In Memoriam IM In Memoriam Ben Vermeulen

PostHeaderIcon In Memoriam Ben Vermeulen

AddThis Social Bookmark Button

imbenvermeulen2

Met grote verslagenheid ontving ik het bericht dat de oud Demciaan Ben Vermeulen plotseling is overleden. Ben maakte deel uit van de DemCie in 1961-62 als Brenschutter. Ben was samen met Wim Bulte de motor achter de tweejaarlijkse reünies van hun DEMONSTRATIECOMPAGNIE. Na de eerste reunie die door de Stichting was georganiseerd, wierpen Ben en Wim zich op om het nieuw aangestoken DEMCie vuur brandende te houden door nog meer oud leden te vinden en bijeen te brengen. Ben heeft daar een grote bijdrage aan geleverd. Tussen beide organisatoren ontstond een hechtte vriendschap. Dat was ook het doel van de drie bijeenkomsten in de Harskamp, Schaarsbergen en laatstelijk in ‘Harde, die zij hebben georganiseerd. Bijeen komen van oude maten die elkaar na vele tientallen jaren weer konden ontmoeten. Hernieuwde vriendschappen werden gesmeed.

Ben, het Regiment en met name de Demcianen zijn jou zeer erkentelijk voor wat je voor ons Limburgse Jagers hebt mogen doen.

Namens Het Regiment Limburgse Jagers en Stichting Regiment Limburgse Jagers wens ik U mevrouw Vermeulen en Uw kinderen veel sterkte toe dit zo plotselinge verlies te dragen.

 

N.C.S. Vroom   voorzitter Stichting RLJ

 

 

 

imbenvermeulen

Arnhem, 19 september 2012

Beste oud collega's,

In overleg met de familie bericht ik u dat onze collega Ben Vermeulen uit Wageningen plotseling is overleden.
In verband met de verwachte belangstelling en de beperkte ruimte in het crematorium verzoekt de familie u de afscheidsdienst, indien u dat wenst, in de kerk bij te wonen.
U kunt uw medeleven ook kenbaar maken via het volgende emailadres:  b.vermeulen10@upcmail.nl .

Met Jagersgroet,

W.Bulte, voormalig Demcie lid 3e peloton 1961-1962