Home SRLJ Nieuws 62e Diner de Corps – officieren

62e Diner de Corps – officieren

AddThis Social Bookmark Button

dinercorps-2

Op vrijdag 27 februari vond het 62e Diner de Corps voor officieren en oud-officieren van het Regiment Limburgse Jagers plaats. Als locatie was gekozen voor Horecacentrum de Sevewaeg te Sevenum. Deze jaarlijkse gelegenheid begon met een bijeenkomst in De Gaper, het café in het horecacentrum. Vervolgens verplaatste het gezelschap zich naar de nabijgelegen kerk. Hier werd een korte herdenking gehouden voor gesneuvelden van het Regiment en een krans gelegd. Aansluitend na deze ceremoniële gelegenheid werd een groepsfoto gemaakt op het plein tussen de kerk en De Sevewaeg en was het tijd voor het diner.

 

 

 

dinercorps-9

De circa honderd aanwezige officieren, oud-officieren, sponsoren en genodigden konden zich tegoed doen aan het volgende menu:
Voorgerecht:
Licht gebonden tomatensoep met basilicum en bosui
Gebonden Limburgse mosterdsoep met spekjes
Hoofdgerecht:
Medium gebakken rundertournedos met rode wijn/rozemarijnsaus
Op de huid gebakken snoekbaars met dillesaus
Hazepeper, klassiek bereid
Nagerecht:
Buffet van verschillende lekkernijen, als witte chocolademousse,
pure chocolademousse, sinaasappelbavaroise, ananasbavaroise, luxe vanille roomijs,
luxe yoghurt-bosvruchten roomijs, warme kersen, slagroom en vers fruit


dinercorps-12

Tussen de gangen door waren er verschillende toespraken van onder andere de Regimentsoudste Luitenant-Generaal De Kruif, Regimentscommandant Luitenant-kolonel Jansen en het nieuwe Kalf. Na het diner vond er een afsluitende borrel plaats in De Gaper. Een gedeelte van de aanwezigen is aansluitend nog in de borrelbus richting Venlo gestapt.

 

 

 

dinercorps-1

dinercorps-8
dinercorps-6
dinercorps-7
dinercorps-3
dinercorps-11
dinercorps-4
dinercorps-5
dinercorps-10