Home SRLJ ROLJ Nieuws

Nieuws

Reunie Orkest Limburgse Jagers

AddThis Social Bookmark Button

roljoprichting1

We zitten aan de keukentafel van Emile Hermkens in Neeritter met drie man van de lichting 66-1. De laatste lichting die achttien maanden muziek heeft gemaakt in Venlo: 253 (!) optredens in achttien maanden. „Drie maanden later werd het volgende korps opgeheven.”

Behalve

Lees meer...

 

Zilveren jubileum Reünie-Orkest Limburgse Jagers

AddThis Social Bookmark Button

rolj

Het Reünie-Orkest Limburgse Jagers bestaat in 2017 vijfentwintig jaar en viert dat met een Tour door Limburg. De opening van het jubileumjaar vindt plaats op 17 december aanstaande in de Harmoniezaal te Linne met de Opmaot. Het korps nodigt alle oud-leden van harte uit om vanaf 13.30 u. de opening van het jubileumjaar op 17 december mee te vieren en vraagt hen om zich vóór 1 december via mail op te geven bij info@rolj.nl of per post bij ROLJ p/a Driessensstraat 48, 6015 AH Neeritter.

 

Lees meer...

 

Gedicht Wiel Roeselaar

AddThis Social Bookmark Button

 Gedicht van Wiel Roeselaar voorgedragen door Piet Aben onder begeleiding van Gresford, The miners hymn gespeeld door Reunie Orkest Limburgse Jagers te Voerendaal op 24 oktober 2015.

 

 

Koninklijke onderscheiding voor Raymond Jennen

AddThis Social Bookmark Button

raymond-2

Burgemeester Sjraar Cox reikte op zondag 28 juni een Koninklijke onderscheiding uit aan Raymond Jennen uit Grevenbicht. De heer Jennen ontvangt zijn

Lees meer...

 

Limburgse Veteranendag Roermond

AddThis Social Bookmark Button

veteraanroermond4

Tijdens de herdenkingsceremonie van de Limburgse Veteranendag in Roermond, was er de muzikale ondersteuning van het Reunie Orkest Limburgse Jagers.

 

 

 

veteraanroermond2

veteraanroermond1

veteraanroermond6
veteraanroermond3
veteraanroermond5

 
Meer artikelen...