Home VVRLJ

Vereniging Veteranen Regiment Limburgse Jagers

AddThis Social Bookmark Button

logovvrlj

Heel veel Limburgse Jagers hebben een of meerdere uitzendingen achter de rug. Die uitzendingen geven die Limburgse Jagers de Veteranenstatus. Omdat er een besluit is genomen dat alleen Veteranen die verenigd zijn vanaf 2013 nog ondersteuning krijgen vanuit het Ministerie van Defensie is het van belang om allemaal lid te worden. Lid worden van de VVRLJ geeft ons allemaal dat voordeel bij het organiseren van allerlei activiteiten. Daarbij blijft de band met het eigen missieverband bestaan.

BLJ Balkan reünie

AddThis Social Bookmark Button

blj-balkan

Beste Limburgse Jagers of vriend / vriendin van de Limburgse Jagers,

Bij deze wil ik u attenderen op de BLJ-BALKAN reünie die op zaterdagmiddag 06 juni gaat plaatsvinden in Oirschot.


Deze reünie is gericht op Limburgse Jagers die zijn uitgezonden naar de BALKAN dan wel veteranen die onder de vlag van de Limburgse Jagers zijn uitgezonden naar de BALKAN.

Als u hierbij hoort dan bent u meer dan welkom.


Bijzonderheden om u in te schrijven en andere bijzonderheden volgen z.s.m. via de website van de Limburgse Jagers en via de facebookgroepen VVRLJ en BLJ – BALKAN.

 

Ik hoop u te mogen begroeten op zaterdagmiddag 06 juni op de kazerne in Oirschot om bij te praten en mooie (en wellicht ook minder mooie) verhalen met u uit te wisselen.

Namens de organisatie, met vriendelijke Limburgse Jagersgroet,

 

Voor elkaar – altijd.

 

Kijk ook op de facebook pagina:

 

Veteranen Vereniging Regiment Limburgse Jagers
BLJ Balkan reünie

 

VVRLJ reünie dd 11 juli te Oirschot. Update dd 04 juli !!!

AddThis Social Bookmark Button

vvrljreunie11juli2019

Schietprogramma wordt voor de "veteraan buiten dienst" aangepast. Schieten met scherp wordt vervangen door schieten in de KKW sim. C-13 X heeft besloten dat zij niet mogen deelnemen aan het "scherp schieten". Reden is regelgeving vanuit de defensiestaf. Uiteraard kunnen alle deelnemers nog steeds aanmoedigen gebruiken en kun je ook naar de Algemene Vergadering van de VVRLJ komen (incl. lunch).

 

Aanmelden voor het defilé Veteranendag 2019

AddThis Social Bookmark Button

veteraandag

Ook dit jaar kunt u op 29 juni weer meelopen in het detachement van de Veteranen Vereniging Regiment Limburgse Jagers.

Voor aanmelding gaat u naar Mijn VI op de website van het VeteranenInstituut.

 

https://www.veteraneninstituut.nl/ontmoeten/veteranendag


Verzamelen doen we bij de stand van de VVRLJ, waar onze deelnemers worden voorzien van een shirt (met korte mouwen dit jaar, het wordt mooi weer!) en mogelijk een baseball cap van het Regiment.

Neem voor alle zekerheid ook je baret met embleem mee!

 

Nieuwe versie app voor veteranen

AddThis Social Bookmark Button

unit victor

Hans Nagtegaal heeft speciaal voor veteranen een app ontwikkeld. Ex-militairen houden hun onderlinge band in stand en kunnen op elkaar terugvallen in moeilijke tijden.

 

Veteranen die psychisch in de knel komen, kunnen rekenen op professionele hulp. Maar het kan soms lang duren voordat een ex-militair zelf aan de bel trekt. Een nieuwe app, bedacht en ontwikkeld door Hans Nagtegaal, kan daar voortaan bij helpen.

 

Lees meer...

 

Tot ziens in Den Haag

AddThis Social Bookmark Button

“We zien elkaar over 2 jaar in Den Haag!”. Met die woorden sloot de Britse prins Harry vandaag de 4e editie van de Invictus Games af.

 

500 lichamelijk en geestelijk gewonde militairen hebben een week lang met elkaar gesport op het Olympisch Park in Sydney, Australië. Onder hen 23 deelnemers uit Nederland, die uitkwamen op 11 sportonderdelen. In 2020 zijn de Invictus Games in Den Haag.

 

Klik hier om het hele artikel op defensie.nl te lezen.

 

Lees meer...

 
Meer artikelen...