Home VVRLJ Missies De vliegreis naar Deh Rawod

PostHeaderIcon De vliegreis naar Deh Rawod

AddThis Social Bookmark Button

Het eerste gedeelte van de reis naar Deh Rawod was nog relaxt, dat was namelijk nog een burgervlucht. We kregen een draagbaar tv'tje waarop we konden kiezen uit verschillende films en series. We zijn toen nog over Dubai gevlogen en daarna geland in de Verenigde Arabische Emiraten.

Daarna was het een minder relaxte vlucht want met het brullen van vier vliegtuigmotoren viel het slapen in het vliegtuig vies tegen. We zijn daarna geland op KAF (Kandahar Air Field), een Amerikaans kamp. In KAF was het eten nog goed te doen

want daar konden we onze laatste burger halen in de Burgerking, toch wel fijn vooral als je weet dat het de laatste is voor de komende vijf maanden. We moesten daar nog een paar dagen slapen voor we verder konden naar onze eindbestemming Deh Rawod.
Daar aangekomen kregen we een fab (slaapcontainer van 2 bij 6 meter) aangewezen waar we in moesten slapen met 6 man.
Wel lekker knus.
We hebben die zelfde dag nog een rondleiding gekregen over het kamp. Veel dingen waren toch wel zo als ik had gedacht maar je komt toch wel in een ander wereldje terecht. Ik moet eerlijk zeggen dat wel alles goed geregeld is zoals het eten en de fitness en de draadloze verbinding op je slaap fab.

Ik heb niets te klagen maar mis het thuisfront natuurlijk wel.

Groetjes vanuit de zandbak,

Nick