Home VVRLJ Nieuws Oproep deelname Limburgse Jagers veteranen detachement Nationale Veteranendag 2016

Oproep deelname Limburgse Jagers veteranen detachement Nationale Veteranendag 2016

AddThis Social Bookmark Button

logovvrlj

Mannen en vrouwen Limburgse Jagers en alle andere (steunverleners, tijdelijk geplaatsten, alle wapens en dienstvakken) bij het Regiment ingedeelde die onder het Vaandel gediend hebben in uitzendingen op de Balkan, Irak en Afghanistan loop mee op zaterdag 25 juni 2016 in het veteranen detachement Limburgse Jagers op de Nationale Veteranendag 2016.

 

 


Als oud compagniesadjudant en bataljonsadjudant Theo d’Hooghe heb ik met het 1ste  veteranendetachement van jonge veteranen deelgenomen in 2015 aan het defilé van de veteranendag. Het was een fantastische ervaring. Iedereen vond het geweldig om met elkaar in kameraadschappelijke band trots te zijn op onze uitzendervaring. We hebben ontzettend genoten van de waardering van het Nederlandse publiek tijdens het defilé. Na afloop hebben we op het malieveld nog een gezellige en leuke tijd met elkaar gehad. Iedereen heeft toegezegd om in 2016 weer deel te nemen.


Ook dit jaar maakt de Veteranen Vereniging Regiment Limburgse Jagers (VVRLJ) zelfs zonder actief lid te zijn Uw deelname mogelijk met het motto wees trots op jezelf ongeacht hoe jong je in leeftijd bent dat je onder moeilijke omstandigheden je hebt ingezet voor de vrede en veiligheid van de missie waaraan U hebt deelgenomen en vergeet niet de geweldige kameraadschappelijke band bij de Limburgse Jagers. Doe mee samen met je kameraden.


Inschrijven deelname: Door individueel digitaal aan te melden bij www.veteraneninstituut.nl voor 15 april. Ga op website van het veteraneninstituut naar Diensten/Direct regelen. Login op mijn vi. Eerste keer inloggen volg de procedure met Uw registratienummer en U krijgt een inlogcode en wachtwoord van het Veteraneninstituut op Uw opgegeven Email- adres. Daarna inloggen met inlogcode en wachtwoord op Direct regelen. Meldt U aan (klik aan) bij: “ik neem deel aan NLVD” Klik aan Vereniging, klik aan VV RLJ Veteranen Vereniging Regiment Limburgse Jagers. Deelname defilé.  Uw partner mag U ook meenemen. Met gratis NS vervoer. U krijgt dat thuis toegestuurd.

 

Als het digitaal niet mogelijk is of mislukt is, kunt U telefonisch opgave doen om deel te nemen. Bel het Veteraneninstituut op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur voor 15 april, telefoon: 088-3340050.


Met Limburgse Jagers groet, we zien elkaar op 25 juni 2016: Adjudant BD Theo d’Hooghe.


Details 25 juni 2016:
1. We lopen met het jack van de Limburgse Jagers, nieuwe deelnemers krijgen dat ter plaatse en neem U eigen baret mee.
2. We ontmoeten elkaar op het Malieveld tussen 11.00-11.30 uur bij de biertap die het dichtste geplaatst is bij het podium waar het orkest speelt. Daar formeren we het detachement.