Home VVRLJ Nieuws Veteranen Jong en Oud samen tijdens Nederlandse Landelijke Veteranen Dag 2018

Veteranen Jong en Oud samen tijdens Nederlandse Landelijke Veteranen Dag 2018

AddThis Social Bookmark Button

Ook dit jaar zijn de Veteranen van het Regiment Limburgse Jagers weer present tijdens Nederlandse Landelijke Veteranen Dag 2018 ! Op 30 juni staan we natuurlijk weer met een stand op Veteranenplaza op het Malieveld in Den Haag. En er loopt een detachement met een groot aantal veteranen van ons Regiment mee in het Defilé door de binnenstad. Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar! Laten we er voor zorgen dat ons detachement nog groter wordt dan de voorgaande jaren! Opgave voor het Defilé kan alleen maar door aan te melden vóór 30 april 2018 via de website van het Veteraneninstituut:

https://www.veteraneninstituut.nl/aanmelding-14e-nederlandse-veteranendag Door aan te melden via deze website ben je verzekerd van de NS vervoersbewijzen, maaltijdkaarten enz. Ook kun je hier voor je partner een tribunekaart aanvragen.

We hopen dat je na aanmelding ook ons even een mailtje stuurt zodat we een overzicht hebben van wie zich allemaal hebben opgegeven. Dit korte berichtje kan naar VVRLJ@mindef.nl! Op die manier kunnen we zien of we ook dit jaar weer kunnen zorgen voor een mooi shirt, zodat we er allemaal weer hetzelfde uitzien. Om mee te lopen met het detachement VVRLJ hoef je niet perse lid te zijn van onze Veteranenvereniging, maar… lid worden van onze vereniging kan natuurlijk altijd. Vooraf, maar zelfs nog tijdens de Nederlandse Landelijke Veteranen Dag, bij de stand van de VVRLJ op het Malieveld. Voor informatie over de VVRLJ verwijs ik graag naar de website van ons Regiment: https://www.limburgsejagers.nl/content/vvrlj.html

Tot ziens op 30 juni!