Home VVRLJ Nieuws Uitnodiging algemene leden vergadering VVRLJ

Uitnodiging algemene leden vergadering VVRLJ

AddThis Social Bookmark Button

logovvrlj

Op vrijdagmiddag 8 juni 2012 is er voor alle leden (en veteranen die lid willen worden op die dag) de Algemene Vergadering 2012. Op die dag worden de vertegenwoordigers gekozen per missieverband. Het grote belang van die missieverbanden kunt u hier op de website nog eens nalezen. Daarnaast is het natuurlijk wederom een goede gelegenheid om elkaar weer eens te zien. Er zal tevens de gelegenheid zijn voor veteranen die nog geen lid zijn om ter plekke het lidmaatschap aan te gaan. Maar natuurlijk kan dat ook vooraf via deze website onder het kopje “aanmelden”. Als u in uw omgeving, op Facebook, via-via of anderszins, nog collega’s van uw eigen uitzending(en) kent die nog geen lid zijn geworden, wijs hen dan op deze mogelijkheid en op deze uitnodiging. Op deze manier kunnen we echt het “vinden, binden en samenbrengen”van onze veteranen weer meer gestalte te geven. Hoe meer leden, hoe beter !!!

Op 8 juni verwachten we jullie wederom in grote getalen op de Generaal Majoor de Ruyter van Steveninck Kazerne in Oirschot. Ontvangst en registratie is vanaf 12.30 uur in gebouw 150 (KEK gebouw). Om 13.15 uur zal de verkiezing van de vertegenwoordigers per missieverband aanvangen en vanaf 14.00 uur is er de Algemene Vergadering. Afsluitend is er de gelegenheid tot gezellig samenzijn tot 17.00 uur. Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Wel dient u voor 20 april 2012 aan te melden om de opgave aan Paresto en reservering van de ruimtes goed in te kunnen schatten. Dit kunt u doen door een mail te sturen aan VVRLJ@mindef.nl onder vermelding van “Algemene vergadering VVRLJ” en daarbij uw naam, voorletters, adresgegevens en missieverband. Voor die mensen die geen mail hebben kan dat ook per post.

 

Bestuur VVRLJ