Aanmelden VVRLJ

Het lidmaatschap van VVRLJ kan op 2 manieren: als betalend lid, en als niet betalend lid. In beide gevallen bent u volwaardig lid, maar... betalend lid zijn heeft een aantal voordelen; u krijgt het blad Limburgse Jagers thuisgestuurd en in de meeste gevallen is er geen eigen bijdrage verschuldigd bij deelname aan activiteiten, zoals reünies etc. 

Inmiddels kunt u digitaal registreren via deze link. Hierdoor wordt het mogelijk om eenvoudig en zonder fouten lid te worden. Mocht het op een andere wijze niet lukken stuur dan een mail naar secretarisVVRLJ@gmail.com, dan proberen we ASAP een oplossing te realiseren. 

Met het versturen van het ingevulde online formulier geeft u aan geen bezwaar te hebben tegen het gebruik van uw persoonsgevens (emailadres(sen)) binnen de Veteranen Vereniging Regiment Limburgse Jagers (VVRLJ). Uw gegevens worden NIET gebruikt buiten de VVRLJ, ook niet binnen Defensie of voor commerciële doeleinden!

Indien u zich opgeeft als betalend lid van de Veteranen Vereniging Regiment Limburgse Jagers machtigt u deze vereniging jaarlijks de verschuldigde contributie (€ 12,50) af te schrijven van uw bankrekening nummer, waarvan u de IBAN gegevens dient in te vullen. De automatische incasso voor alle leden geschiedt in de kalendermaanden september/oktober, ongeacht het moment van lid worden.