In Memoriam Lkol Ivor Wiltenburg

Met grote verslagenheid en verdriet hebben we kennisgenomen van het overlijden van luitenant-kolonel Ivor Wiltenburg. Hij overleed op slechts 41-jarige leeftijd, na een lange slopende tijd,  ondanks zijn optimisme en  doorzettingsvermogen.

Als jonge luitenant nam hij in 2007 deel aan operaties in Uruzgan als OMLT. Voor zijn optreden onder andere in Chora werd hij gewaardeerd met een Zilveren Koord en het Sculptuur Operationeel Optreden. Daarna was hij o.a. werkzaam als compagniescommandant van de Charlie Eagles compagnie. Hij publiceerde onder andere een reconstructie van de slag bij Chora en een boek over de inzet van OMLT's in Afghanistan.

Hij laat zijn echtgenote Joanique en hun drie kinderen Finn, Sven en Benthe achter. Wij wensen hen sterkte toe bij het verwerken van het verlies.

Op het kantorencomplex van de Faculteit Militaire Wetenschappen,  Hogeschoollaan 2 Breda, kar 0.48 van het 'Isaac Delprat Paviljoen' is er de mogelijkheid een persoonlijke boodschap acthter te laten in het condoleanceboek.

De plechtigheid zal plaatsvinden op dinsdag 12 sep om 11.00 uur. Belangstellenden wordt verzocht om uiterlijk 10.30 uur aanwezig te zijn op de binnenplaats van Kasteel van Breda voor het vormen van een erehaag.

(geen bloemen, GLT-3, tenue de ville)

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT