Stokoverdracht

Stokoverdracht Regiments- en Bataljonsadjudant

Na bijna 3 jaar kwam er voor Adjudant Johan vd Voort een einde aan zijn Regiments- en Bataljonsadjudantschap. Altijd een emotioneel moment, en door zowel de Regimentscommandant, Ron Plender, als hemzelf mooi verwoord tijdens het bataljonsappel. Goed om te zien dat er, met de nodige Corona maatregelen wel degelijk ruimte blijft voor dit soort belangrijke en indrukwekkende zaken.

Johan neemt afscheid met een mooie nieuwe functie in USA in het vooruitzicht, waar hij samen met echtgenote Mira nu al duidelijk naar uit kijkt. Johan bedankt voor de goede zorgen voor iedereen binnen het bataljon, van hoog tot laag. Ze gaan je missen, ook al is het Voor elkaar, altijd! Veel succes maar vooral ook genieten aan de overkant van de grote plas.

Gerard Theunissen is geen onbekende voor de familie de Jager, aangezien hij zijn sporen dik verdiend heeft in het bataljon als sergeant-majoor OPC Verkenningspeloton en CSM Acie. Na moeder van de compagnie mag je nu dan moeder van het hele bataljon zijn! Veel succes en plezier daarbij!

Dank dat we namens de VVRLJ hierbij mochten zijn! 

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT