Veteranenontvangst Nationale Taptoe

Geachte veteranen,

Zoals velen van u weten, organiseert de Stichting Nationale Taptoe jaarlijks een speciale veteranenvoorstelling, met daaraan voorafgaand een ontvangst met lunch in Rotterdam AHOY.

Als gevolg van de COVID-19 maatregelen kon de Taptoe en daarmee ook deze ontvangst in 2020 zeer tot onze spijt geen doorgang vinden. Maar dit jaar zetten wij deze traditie voort. Helaas was het ook dit jaar nog niet mogelijk om de Nationale Taptoe in Rotterdam AHOY te plannen. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een passende buiten locatie.

En die hebben we gevonden! Het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

De Nationale Taptoe zal daar plaatsvinden van 19 t/m 29 augustus. Omdat de tribunecapaciteit iets minder is (1200 bezoekers per voorstelling), zal er twee keer een Veteranenvoorstelling met voorafgaande ontvangst worden gehouden. Op maandag 23 en dinsdag 24 augustus. Zo kunnen we in totaal 2400 veteranen ontvangen. De voorstelling is ’s-middags van 14.30 tot 16.00 uur. De ontvangst is vanaf 12.00 uur.
Om er zeker van te zijn dat u tijdens de ontvangst die (oud) collega’s treft, die u graag wilt ontmoeten, is het van belang dat u, voordat u tickets bestelt, de gewenste datum met hen afstemt.

Op onze website www.nationaletaptoe.nl hebben wij een speciale button “veteranen” opgenomen. Daaronder vindt u alle nadere informatie en kunt u uw kaarten bestellen.

Wij kijken er weer naar uit u in goede gezondheid te mogen verwelkomen, dit jaar dus op de schitterende locatie van het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Met een vriendelijke groet, Namens het bestuur,

Ton Nijkamp
Kolonel b.d.
Voorzitter managementteam.

image description

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT