ACTIE Lidmaatschap VVRLJ ACTIE

Unieke mogelijkheid tot verkrijgen pet en speld!

Naar aanleiding van het niet doorgaan van de meeste activiteiten voor onze leden is besloten om alle betalende leden van de VVRLJ een baseballcap van 42BLJ en een unieke Limburgse Jagers Veteranen speld te sturen. Samen met een brief van de vertrekkende en nieuwe voorzitter kreeg men deze week deze artikelen toegezonden, mooi net voor Kerst!

Door de overweldigende positieve aandacht, met name op FaceBook pagina van VVRLJ (https://www.facebook.com/groups/vvrlj) is besloten om die veteranen die nog geen betalend lid zijn alsnog in de gelegenheid te stellen lid te worden en de pet en speld thuis gestuurd te krijgen.

Op de website van ons Regiment (https://www.limburgsejagers.nl...) staan de voordelen van het betalend lidmaatschap. En nu kunnen we dus die mensen die voor 1 februari 2021 betalend lid worden, alsnog de pet en spel toesturen. Vanwege Corona moet je wel even geduld hebben natuurlijk, de meeste zaken kunnen pas weer in het nieuwe jaar opgepakt worden, maar dan heb je dus de voordelen van het betalend lidmaatschap, en nu eenmalig ook nog eens de pet en speld.

Middels deze link kun je het aanmeldingsformulier downloaden, printen, invullen, ondertekenen, scannen en opsturen naar VVRLJ@mindef.nl

Wordt ook lid van VVRLJ en ontvang de mooie en unieke Limburgse Jagers Veteranenspeld en BLJ cap. Vul in dat formulier en maak jezelf, en ons, blij met je lidmaatschap. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Voor die €12,50 hoef je het niet te laten!

« GA TERUG NAAR HET OVERZICHT