AANMELDEN RLJ

Het lidmaatschap van RLJ kan op 2 manieren: als betalend lid, en als niet betalend lid. In beide gevallen bent u volwaardig lid, maar... betalend lid zijn heeft een aantal voordelen; u krijgt het blad Limburgse Jagers thuisgestuurd en in de meeste gevallen is er geen eigen bijdrage verschuldigd bij deelname aan activiteiten, zoals reünies etc.

Digitaal registreren

Inmiddels kunt u digitaal registreren via deze link. Hierdoor wordt het mogelijk om eenvoudig en zonder fouten lid te worden. Mocht het op een andere wijze niet lukken stuur dan een mail naar de ledenadministratie , dan proberen we ASAP een oplossing te realiseren.

Aanmelden evenement

Indien u wilt aanmelden voor een evenement (bijvoorbeeld een bepaalde reünie) dient u zich te laten registreren. Voor leden die al geregistreerd zijn vereenvoudigd dit de aanmelding aanmerkelijk, de bekende gegevens worden dan bij inloggen al ingevuld. Voor nog niet geregistreerde personen kan dit door bijvoorbeeld als niet-betalend lid aan te melden. Daardoor kunnen wij u makkelijker bereiken bij een volgende keer. Maar u mag, ook als niet Limburgse Jager, maar wel onder het vaandel van ons Regiment uitgezonden, ook gewoon betalend lid worden, moet alle daarbij behorende voordelen!

Persoonsgegevens en automatische incasso

Met het versturen van het ingevulde online formulier geeft u aan geen bezwaar te hebben tegen het gebruik van uw persoonsgevens (emailadres(sen)) binnen de Regimentsvereniging Regiment Limburgse Jagers (RLJ). Uw gegevens worden NIET gebruikt buiten de RLJ, ook niet binnen Defensie of voor commerciële doeleinden!

Indien u zich opgeeft als betalend lid van de Regimentsvereniging Limburgse Jagers machtigt u deze vereniging jaarlijks de verschuldigde contributie (€ 12,50) af te schrijven van uw bankrekening nummer, waarvan u de IBAN gegevens dient in te vullen. De automatische incasso voor alle leden geschiedt in de kalendermaanden september/oktober, ongeacht het moment van lid worden.