FANCLUB ROLJ

BEN JIJ NOG GEEN LID VAN FANCLUB ROLJ?? DAN IS HET DE MOEITE WAARD VERDER TE LEZEN!!

Als lid van de FANCLUB van het Reünie-Orkest Limburgse Jagers geef je immers te kennen dat het niet alleen voor Limburg, maar voor heel Nederland en veel landen in Europa belangrijk is dat het muziekkorps in staat zal blijven de TRADITIE voort te zetten van het tussen 1951 en 1992, in het begin in Roermond en Venlo en later in de Duitse legerplaats Seedorf gelegerde Tamboer-en Fanfarekorps Limburgse Jagers.

Het Reünie-Orkest Limburgse Jagers wordt nu gevormd door 52 muzikanten die actief zijn geweest bij het Fanfarekorps Limburgse Jagers en bij andere professionele militaire muziekkorpsen.

Het korps dat mede door toenmalig kapelmeester van het Fanfarekorps, Alwin Liew On, werd opgericht en vanaf 1992 tot 2004 onder zijn leiding stond benoemde hem tot Eredirigent en de muzikale leiding kwam in 2004 in handen van de deskundige en bezielende leiding van kapelmeester Jos Stoffels uit Thorn.

Jaarlijks worden zo’n tiental concerten in Limburg en ook daarbuiten gegeven. Ook militaire beëdigingen en andere plechtigheden worden muzikaal opgeluisterd. Zo staat in 2021 de schietoefening van het Regiment in Bergen-Hohne (Dld.) op het programma, maar ook concerten in o.a. Venlo, Kerkrade enz.

Wij hopen dat je met bovenstaande korte kroniek de instandhouding van het ROLJ zo belangrijk bent gaan vinden dat je nu bereid bent lid te worden van de Fanclub en dat je het bijgaande formulier invult en per post of per e-mail opstuurt naar bovenstaand adres.

Het Reünie-Orkest Limburgse Jagers blijft je dankbaar en zal zich blijven inzetten de sound van de Limburgse Jagers te behouden.

Je wordt lid door bijgaand formulier in te vullen en een jaarlijkse donatie te doen van € 10.- of meer.

Bij betaling van een jaarlijkse donatie van€. 10.- ontvang je periodiek per e-mail onze Nieuwsbrief met vele wetenswaardigheden en o.a. verslagen en foto’s van gegeven concerten.

Zou je ons € 20.- overmaken dan ontvang je naast de Nieuwsbrief eenmalig een CD van het korps.

Als je nog guller voor ons bent en ons jaarlijks minimaal € 50.- doneert, dan sturen wij je naast de Nieuwsbrief en CD ook nog een uitnodiging voor 1 persoon voor bijwoning van ons jaarlijks Finalefeest met concert, een heerlijk stuk Limburgse vlaai met koffie of thee en een diner met aansluitend een gezellig samenzijn met onze leden en partners. Niet-leden zijn daarbij ook welkom, maar die moeten dan wel een bijdrage betalen. Maar dat begrijp je ook wel.

Aanmelden via Fanclub ROLJ p/a. Putstraat 13 6121LP Born E-mail: rolj.fanclub@gmail.com